Космічна стратегія Galactic Civilizations IV вийде з раннього доступу вже цього місяця

12:39, 14.04.2022

Американський видавець та розробник Stardock Corporation офіційно анонсував конкретну дату виходу своєї космічної 4X-стратегії Galactic Civilizations IV із раннього доступу.

Нагадаємо, ранній доступ Galactic Civilizations IV стартував у першій половині червня 2021 року, а повноцінний реліз із самого анонсу був і залишався запланований на 2022 рік.

Як стало відомо, фінальна версія Galactic Civilizations IV надійде у продаж 26 квітня поточного року ексклюзивно для ПК (Epic Games Store). Ціна гри в цифровому магазині Epic Games становить $9,99.

«Ми хотіли зробити кращу покрокову стратегію, і досягли цього, додавши купу нових функцій, глибини та розмаху гри, прислухаючись до відгуків за підсумками кількох альфа- та бета-тестів», - заявив гендиректор Stardock Бред Уорделл (Brad Wardell).

Galactic Civilizations IV пропонує у ролі ватажка цивілізації відкривати нові системи, досліджувати технології, дбати про благополуччя свого народу, займатися торгівлею та дипломатією, плести інтриги та воювати з інопланетянами.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна