Ілон Маск розкритикував YouTube

16:37, 09.06.2022

Засновник SpaceX Ілон Маск вкотре зчинив шум, використовуючи для цього лише свій Twitter-акаунт. Цього разу мільярдер виступив із критикою YouTube.

Маск висловив невдоволення у зв'язку із поширенням платформою шахрайської реклами. Також його не влаштувала політика сервісу щодо матюка.

Останній підприємець пов'язав із «політикою подвійних стандартів», якою, як він вважає, і вирізняє YouTube. До неї ж він приписав ту саму скам-рекламу, про яку написав раніше.

Варто зазначити, що в Google, яка володіє відеосервісами, вже відреагували на заяви Маска. У Business Insider з'явився коментар, в якому представник IT-гіганта заявив, що «YouTube має набір політик щодо реклами», які призначені для боротьби з шахрайством.

Нагадаємо, що раніше Ілон Маск виступив із критикою Twitter. Він звинуватив компанію, яку планував купити, в тому, що вона всіляко заважає йому отримання точної інформації про фальшиві облікові записи на платформі.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • У TikTok з'явилися аватари - аналог Bitmoji від Snapchat і Memoji від AppleУ TikTok з'явилися аватари - аналог Bitmoji від Snapchat і Memoji від Apple16:33 09.06.2022

    Платформа коротких відео TikTok запустила нову функцію, за допомогою якої можуть створювати анімовані аватари в стилі Memoji від Apple або Bitmoji від Snapchat.

  • У TikTok з'явився Чистий режимУ TikTok з'явився Чистий режим10:18 01.06.2022

    Команда популярного сервісу коротких відеороликів TikTok почала тестувати серед обраних користувачів нову цікаву функцію, яка дозволить забезпечити перегляд контенту без відволікаючих факторів.

  • Навіщо старим людям сидіти у TikTokНавіщо старим людям сидіти у TikTok00:06 20.05.2022

    Літні користувачі TikTok використовують онлайн-платформу, яка вважається віртуальним майданчиком підлітків, щоб "кинути виклик стереотипам про людей похилого віку як про технофобів і немічних".


купить телефон в Одесі, Україна