У TikTok з'явилися аватари - аналог Bitmoji від Snapchat і Memoji від Apple

16:33, 09.06.2022

Платформа коротких відео TikTok запустила нову функцію, за допомогою якої можуть створювати анімовані аватари в стилі Memoji від Apple або Bitmoji від Snapchat. Розповсюдження нової функції почалося цього тижня і незабаром вона стане доступною всім користувачам сервісу поряд з іншими ефектами.

Для використання нового ефекту необхідно запустити програму TikTok, переключити камеру в селфі-режим, відкрити список доступних ефектів і вибрати створення аватара. Після завершення процесу обробки готовий аватар можна використовувати або розпочати створення нового. Користувач може самостійно налаштувати форму обличчя, колір шкіри, зачіску, а також додати різні аксесуари, включаючи макіяж та пірсинг. Після створення аватар може використовуватись для запису відео.

Розробники з TikTok хочуть зробити цю функцію максимально зручною, надалі вони продовжать удосконалювати її та «впроваджувати інновації» для досягнення кращої якості та розширення можливостей у плані настроювання аватарів. Раніше можливість створення анімованих аватарів вже реалізовувалась іншими компаніями, такими як Apple. Однак відмінність аватарів TikTok в тому, що вони можуть використовуватися для запису роликів користувачів, тоді як у більшості інших аватари призначені для спілкування користувачів один з одним.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • У TikTok з'явився Чистий режимУ TikTok з'явився Чистий режим10:18 01.06.2022

    Команда популярного сервісу коротких відеороликів TikTok почала тестувати серед обраних користувачів нову цікаву функцію, яка дозволить забезпечити перегляд контенту без відволікаючих факторів.

  • Навіщо старим людям сидіти у TikTokНавіщо старим людям сидіти у TikTok00:06 20.05.2022

    Літні користувачі TikTok використовують онлайн-платформу, яка вважається віртуальним майданчиком підлітків, щоб "кинути виклик стереотипам про людей похилого віку як про технофобів і немічних".

  • Ілон Маск розбанить Дональда Трампа у TwitterІлон Маск розбанить Дональда Трампа у Twitter10:44 12.05.2022

    Ілон Маск, виступаючи на конференції Financial Times "Майбутнє автомобіля", заявив, що після покупки Twitter він збирається розблокувати колишнього президента США Дональда Трампа.


купить телефон в Одесі, Україна