Marvel's Spider-Man і Miles Morales втратять статус ексклюзивів PlayStation і з'являться на ПК

11:19, 03.06.2022

Sony Interactive Entertainment та студія Insomniac Games у рамках червневого випуску State of Play анонсували швидке розширення платформної географії своїх супергеройських бойовиків Marvel's Spider-Man та Miles Morales.

Як стало відомо, Marvel's Spider-Man Remastered надійде у продаж для PC (Steam, Epic Games Store) вже 12 серпня, а Marvel's Spider-Man: Miles Morales пройде на ПК восени. З релізом допомагає компанія Nixxes Software.

Повідомляється, що PC-версія Marvel's Spider-Man Remastered включає набір доповнень The City That Never Sleeps, підтримку клавіатури з мишкою, трасування променів (відбиття) та детальні налаштування графіки.

Додатковими подробицями Marvel's Spider-Man Remastered та Marvel's Spider-Man: Miles Morales для ПК у Sony Interactive Entertainment пообіцяли поділитися ближче до релізу кожного з портів.

Оригінальна Marvel's Spider-Man вийшла на PS4, ремайстр доступний на PS5, а Miles Morales відвідала обидві консолі. Загальний продаж двох ігор перевищив 33 млн копій. Зараз у розробці є Marvel's Spider-Man 2 для PS5.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна