Старт попереднього замовлення Warhammer 40,000: Darktide відзначили кінематографічним трейлером з музикою від Йеспера Кюда

21:21, 02.06.2022

Розробники зі шведської студії Fatshark на презентації Warhammer Skulls Showcase представили сюжетний трейлер свого шутера Warhammer 40,000: Darktide і повідомили про старт попереднього замовлення.

Нагадаємо, за сюжетом гравцям належить відправитися в місто-вулей Терціум, стати на службу фанатичної Інквізиції, викорінити ворожі сили, будь-що не давши мегаполісу впасти жертвою Хаосу.

Оприлюднений трейлер називається «Знедолені повстануть» і присвячений головним героям — ізгоям та злочинцям, які стали на захист Терціуму. Музику до ролика написав композитор Darktide Єспер Кюд (Jesper Kyd).

Що стосується попереднього замовлення, то поки вони стартували тільки в Steam (покупки в Microsoft Store через введені обмеження росіянам недоступні). Як бонус йдуть прикраса для зброї та рамка для портрета.

На вибір пропонується два видання: стандартне та Imperial. До складу останнього входить:

  • набір лояліста - чотири костюми, вісім забарвлень для зброї, головний убір та татуювання для гріну;
  • рамка для портрета «Ветеран Мортіс» на честь полеглих захисників міста-вулля Терціума;
  • кадукадський рюкзак – предмет індивідуалізації для персонажів-людей;
  • 2500 одиниць преміальної валюти (аквіл) на купівлю платних прикрас у внутрішньоігровому магазині.

Розробники запевняють, що покупка в магазині – не єдиний спосіб отримати прикраси. Деякі будуть видаватися гравцям як нагорода, наприклад, за досягнення ключових точок у сюжеті.

Реліз Warhammer 40,000: Darktide очікується 13 вересня поточного року на PC (Steam, Microsoft Store), Xbox Series X та S. На церемонії відкриття Summer Game Fest 2022 (9 червня о 21:00) обіцяють показати геймплей.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна