Правила та тактичні навички у лазертегу

21:39, 28.08.2018

Лазертег вже давно став популярним варіантом відпочинку для дорослих та дітей. Він не потребує визщначної фізичної форми, а також зовсім нетравматичний, тож ви можете влаштувати дитяче свято, та відвезти дітей у зал за лазертегом. Цей активний відпочинок у Львівській області користується популярністю та зацікавлює різні вікові категорії. Дізнайтеся про правила трохи більше, і спробуйте самі.

Правила та обладнання

Ось декілька пояснень та правил, які використовуються, щоб грати у лазертег без проблем. Правила можуть змінюватися залежно від вашої ігрової зони та цілей, але ви можете використатти цей список як загальне керівництво.

Послідовність:

  1. Пояснення, як носити зброю та систему, ви повинні зрозуміти, як затягнути і послабити костюм. Перевірте, як загориться смуга променя, коли ви влучите у іншого гравця.

  2. Використання зброї, та проведення пострілів, також пояснення реагувань на звуки пострілів.

  3. Ознайомлення з перезавантаженням. Це трохи відрізняється в залежності від типу зброї, що використовується.

  4. Пояснення розрізнення режимів Здоров'я і боєприпасів на гарматі.

  5. Інструктаж, що відбувається при потраплянні гармати у гравця.

Пейнтбол лазером також має певні правила безпеки:

  • Не перебувати в межах півметра від іншого гравця. Якщо ви робите це, відверніться один від одного і відновіть гру. (Це допомагає запобігти гравцям поцілити один одного.)

  • Якщо хтось потрапляє або постраждає, всі повинні зупинитися і допомогти цій людині.

  • Не залишайте межі ігрової зони.

  • Не кладіть своє сонцезахистне обладнання під будь-які одяг. Також не приховуйте датчик рушниці рукою.

  • Коли вас ліквідували, підніміть руки та пістолет у повітря, щоб інші гравці могли знати, що ви вийшли. Якщо потрібно, кричить, щоб дозволити іншим гравцям дізнатися, що ви поза грою.

  • Коли ви усуваєтесь, не надавайте своїй команді будь-якої інформації про ворожих гравців.

Мета та її досягнення - це важливий аспект у лазертезі. Гарна мета дозволить вам допомогти вашій команді і бути кращим гравцем. Тим не менш, стрільба з лазерної зброї може бути приносити дивні відчуття для нових гравців. Часто вони будуть зіштовхуватися і не зможуть вразити дуже багато людей. Відмінний спосіб допомогти новим гравцям - це провести невеликий тренінг для гравців, перед початком гри. Це дозволяє їм звикнути до пістолета і мати можливість зрозуміти, як це працює.

Старі лазерні рушниці не звільняють від видимого пострілу. У пейнтболі ви можете бачити м'яч та місце, куди він потрапляє. Однак у лазертезі постріл невидимий. Це додає важливості розумінню, як треба цілитися. Найкращий спосіб досягти кращого полягає в практиці.

Більшість режимів ігрових режимів включають дві або більше команд. Хоча можна успішно грати і розважитися без роботи в команді (більшість маленьких дітей просто весело бігають та стріляють один по одному), команди, які разом працюють у напрямку своєї мети, зазвичай виграють матч.


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • SMARTlife: Планшеты и электронные книги – что выбираем?SMARTlife: Планшеты и электронные книги – что выбираем?14:38 28.08.2018

    "Все течет, все меняется" - сказал однажды Гераклит и был прав как никто другой. Современному человеку свойственно спешить и стремиться всячески облегчить себе жизнь. Таким образом, новая эра принесла с собой новые идеи и, конечно же, это коснулось всех сфер, не обошло и книги.

  • SMARTtech: Как правильно выбрать ноутбук?SMARTtech: Как правильно выбрать ноутбук?11:57 28.08.2018

    Все популярнее становятся в настоящее время ноутбуки, и это неудивительно, ведь портативный переносной компьютер, каким является ноутбук, легко транспортируется, а значит оказывается под рукой в любом месте и в любое время.

  • SMARTtech: Как изменяются персональные компьютеры и мобильная связьSMARTtech: Как изменяются персональные компьютеры и мобильная связь11:42 28.08.2018

    Если сказать 6-7 летнему ребенку, что 30 лет назад не было ни смартфонов, ни планшетов, ни даже персональных компьютеров в каждом доме, то он с очень большим удивлением и непониманием посмотрит на вас.


купить телефон в Одесі, Україна