Ралійний симулятор WRC від Codemasters дозволить створити власну машину з нуля

14:08, 24.09.2022

Перевірений інсайдер Том Хендерсон (Tom Henderson) у матеріалі для свого порталу Insider Gaming розповів, чого очікувати від майбутнього ралійного симулятора Codemasters за мотивами чемпіонату FIA World Rally Championship.

Про те, що британська студія (згодом куплена Electronic Arts) з 2023 по 2027 роки випускатиме ігри серії WRC, було відомо ще з позаминулого літа, проте подробицями компанії ділитися не поспішали.

За даними інформаторів Хендерсона, перша гра Codemasters за ліцензією WRC запропонує 16 індивідуальних класів, включаючи WRC та WRC 2, а також можливість збудувати власну ралійну машину (навіть кілька).

Буквально всі аспекти автомобіля нібито дозволять створити з нуля (див. відео нижче як приклад глибини системи). Детальному налаштуванню буде піддаватися як внутрішнє оздоблення боліда, так і його зовнішній вигляд.

Будувати машину доведеться за ігрові гроші. Двигун, диференціал, коробка передач, підвіска, гальма тощо потрібно купувати. Ціни залежатимуть від ступеня зношеності запчастин.

Передбачається, що WRC 23 (можлива назва гри) створюється на основі скасованої частини серії DiRT, яка мала вийти в найближчі роки. Ідея в тому, щоб заощадити час та гроші на схожості обох проектів.

Прем'єра першої WRC від Codemasters очікується з 1 квітня 2023 року до 31 березня 2024-го. Згідно з умовами контракту, британська студія випускатиме ігри з WRC (у тому числі регулярні релізи) на ПК, консолях та мобільних пристроях.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна