Samsung готує вже 3-тє оновлення, щоб побороти всі недоліки камери Galaxy S24 Ultra

22:02, 09.04.2024

Відомий інсайдер Ice Universe анонсував чергове, вже третє за рахунком оновлення для камери Galaxy S24 Ultra. Воно повинно вирішити проблеми, які не були вирішені за рахунок першого і другого оновлень.

Зокрема, третій апдейт має покращити якість зйомки телеоб'єктива, зробити більш точним баланс білого та зменшити аномальну кількість червоного кольору, що з'являється на деяких зображеннях. Коли вийде третій апдейт, невідомо, але ресурс Sammobile вважає, що чекати ПЗ варто в травні або червні.

У попередньому великому оновленні камери Samsung виправила проблеми з балансом білого та експозицією. Також компанія поліпшила якість зйомки в умовах низької освітленості і точність передачі кольору в додатку камери Expert RAW.

Не виключено, що третій апдейт принесе з собою і підтримку нового режиму зйомки AstroPortrait.

Ice Universe першим точно розповів про новий тренд на смартфони з екранами-водоспадами, про чубчик в iPhone X, про новий дизайн iPhone 14 і про 200-мегапіксельний датчик зображення Samsung. Ексклюзивні відомості про новинки йому зливають джерела у відділі досліджень і розробок південнокорейського гіганта.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна