Samsung подвоїть продаж смартфонів з гнучкими екранами

16:55, 21.06.2022

У серпні цього року компанія Samsung анонсує смартфони наступного покоління із гнучким дисплеєм – апарати Galaxy Z Fold4 та Galaxy Z Flip4. Як повідомляють мережеві джерела, південнокорейський гігант розраховує на подвоєння попиту на ці пристрої, порівняно з нинішніми Galaxy Z Fold3 та Galaxy Z Flip3.

За оцінками, цього року Samsung вдалося продати сумарно трохи більше 7 млн ??смартфонів Galaxy Z Fold3 і Galaxy Z Flip3. При цьому компанія займає провідну позицію на глобальному ринку апаратів, оснащених гнучким екраном.

Що стосується майбутніх Galaxy Z Fold4 і Galaxy Z Flip4, то їхній загальний обсяг продажів до початку 2023 року, як очікується, може досягти 15 млн одиниць. Якщо цей прогноз виправдається, попит у порівнянні з пристроями нинішнього покоління підніметься щонайменше вдвічі. Зазначається також, що Galaxy Z Flip4 обійде з продажу Galaxy Z Fold4 у співвідношенні 2:1.

За чутками, модель Galaxy Z Fold4 отримає 7,56-дюймовий гнучкий дисплей, зовнішній екран з діагоналлю 6,2 дюйми, оновлену систему камер та флеш-накопичувач місткістю до 1 Тбайт.

Моделі Galaxy Z Flip4 у форматі розкладачки приписують наявність основного гнучкого дисплея розміром 6,7 дюйма по діагоналі, зовнішнього екрана на 2,1 дюйма, процесора Snapdragon 8+ Gen 1 та накопичувача ємністю до 512 Гбайт.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна