Смарт-окуляри Ray-Ban Meta отримали підтримку відеозв'язку, Apple Music і мультимодального ШІ

01:54, 24.04.2024

Розумні окуляри Ray-Ban Meta отримали низку нових функцій, включно з підтримкою відеодзвінків, відеосервісу Apple Music, а також доступ до мультимодального ШІ і новий дизайн. Про це повідомив ресурс The Verge з посиланням на розповідь глави компанії Марка Цукерберга (Mark Zuckerberg) із соцмережі Instagram.

Як повідомляється, функція відеозв'язку дасть змогу за допомогою Ray-Ban Meta дзвонити друзям або родичам через месенджери WhatsApp і Messenger. У блозі Meta зазначено, що нова функція впроваджуватиметься поступово, тому може не одразу з'явитися у всіх користувачів розумних окулярів.

Що стосується підтримки Apple Music, то цим сервісом можна скористатися в додатку Meta View, за допомогою якого можна керувати функціями смарт-окулярів. У посібнику зазначено, що користувач зможе керувати відтворенням треків Apple Music без допомоги рук, обираючи будь-які пісні, плейлисти, станції або виконавців. Крім того, можна запросити надати рекомендації на основі власної історії прослуховування.

На додаток смарт-окуляри отримали нову версію з оправою Skyler, а також нові колірні варіанти для оправ Wayfarer і Headliner.

Ще в грудні Meta запустила тестування мультимодального ШІ в рамках програми для обмеженого кола користувачів Ray-Ban Meta в США. Починаючи відсьогодні ця функція буде доступна в бета-версії для власників смарт-окулярів зі США та Канади. Користувач Ray-Ban Meta зможе, наприклад, зможе попросити ШІ визначити назву рослини, придумати підписи для зображень в Instagram або перекласти напис іноземною мовою.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна