Смартфон realme C30 з незвичайним дизайном отримає чіп Unisoc та 6,58 дисплей

10:17, 07.06.2022

Мережеві джерела опублікували рендер смартфона початкового рівня realme C30, анонс якого очікується в поточному місяці. Пристрій буде поставлятися з операційною системою Android Go, доповненою фірмовим інтерфейсом realme UI.

Головною особливістю новинки стане незвичайний дизайн задньої панелі у вигляді масиву вертикальних смуг. У верхньому лівому куті розташується блок одинарної камери з 13-мегапіксельним сенсором і спалахом.

Апарату приписують наявність 6,58-дюймового дисплея на матриці IPS із роздільною здатністю FHD+. У верхній частині екрана передбачений краплеподібний виріз під 5-мегапіксельну селфі-камеру.

Йдеться про наявність процесора Unisoc (за іншими даними, може бути задіяний чіп MediaTek Helio G80), 2/3 Гбайт оперативної пам'яті, флеш-накопичувача місткістю 32 Гбайт, порту Micro-USB та 3,5-мм гнізда для навушників. Живлення забезпечить акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг за допомогою 10-ватної зарядки.

Смартфон пропонуватиметься у різних колірних виконаннях – Lake Blue, Bamboo Green та Denim Black. Інформації про ціну поки що немає.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна