Стан роботи мережі Vodafone на 13 березня 2022 року

01:38, 14.03.2022

Ми продовжуємо виконувати свою роботу: підтримуємо, відновлюємо, підсилюємо нашу мережу. Особливо там, де зв'язок зараз найбільш потрібний.

Незважаючи на майже повну відсутність обладнання (його неможливо доставити з Києва) та ускладнений доступ до виконання робіт (погодження з військовою адміністрацією, теробороною та прикордонниками) нашим технічним спеціалістам таки вдалось розширити ємність мережі на переходах через кордон.

Отож:

  • Львівська обл.: Краківець, Шегіні, Смільниця
  • Волинська обл.: Ягодин, Устилуг
  • Закарпатська обл.: Ужгород, Паладь, Чоп
  • Чернівецька обл.: Порубне

Тут тепер стабільний зв'язок для наших клієнтів та швидка передача даних, незважаючи на велику кількість користувачів.

Боремося
Все буде Україна!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • lifecell підключився до національного роумінгу в Україніlifecell підключився до національного роумінгу в Україні01:30 14.03.2022

    Друзі, відтепер в національному роумінгу можна користуватись і мобільним інтернетом! Абоненти, які перебувають в гостьовій мобільній мережі в Україні, можуть користуватися не лише голосовими дзвінками та SMS, а й мобільним 2G/3G інтернетом на базовій швидкості до 512 кбіт/с.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 13 березня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 13 березня 2022 року01:27 14.03.2022

    Критична інфраструктура та національна мережа Укртелекому працюють. Послуги телефонії та інтернет-доступу надаються в усіх областях за винятком Чернігівської.

  • Vodafone підключився до національного роумінгу в УкраїніVodafone підключився до національного роумінгу в Україні01:24 14.03.2022

    Українські мобільні оператори реалізували нову можливість в рамках національного роумінгу. Відтепер, абоненти, які перебувають в гостьовій мобільній мережі в Україні, можуть користуватися і мобільним інтернетом на швидкості до 512 кб/с.


купить телефон в Одесі, Україна