У Twitter погодилися передати Ілону Маску дані щодо облікових записів користувачів

23:17, 10.06.2022

Рада директорів Twitter погодилася передати Ілону Маску дані соцмережі, які він зажадав раніше. Йдеться, зокрема, про дані користувачів та пристрої, з яких публікуються твіти. Це, як очікується, дозволить визначити відсоток ботів та спам-акаунтів на платформі. Передачу планують здійснити цього тижня.

При цьому в посібнику Twitter вважають, що Маск навряд чи знайде щось нове, чого не знав до цього. А деякі джерела вважають, що таким чином мільярдер хоче збити ціну.

Зазначимо, що у Twitter заявляли про 5% спам-акаунтів. Однак підрахунки компанії GlobalData показують, що спамить кожен десятий активний обліковий запис. У самій компанії зазначили, що різниця виникла через різні методики розрахунку.

25 квітня Маск домовився про купівлю Twitter за $44 млрд. До цього мільярдер уже придбав 9,2% акцій Twitter. А 13 травня Маск заявив про припинення угоди по Twitter доти, доки йому не нададуть дані про спам-акаунти на майданчику, і про те, що залишає за собою право розірвати угоду в односторонньому порядку. Через це інвестори подали на нього до суду.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Ілон Маск розкритикував YouTubeІлон Маск розкритикував YouTube16:37 09.06.2022

    Засновник SpaceX Ілон Маск вкотре зчинив шум, використовуючи для цього лише свій Twitter-акаунт. Цього разу мільярдер виступив із критикою YouTube.

  • У TikTok з'явилися аватари - аналог Bitmoji від Snapchat і Memoji від AppleУ TikTok з'явилися аватари - аналог Bitmoji від Snapchat і Memoji від Apple16:33 09.06.2022

    Платформа коротких відео TikTok запустила нову функцію, за допомогою якої можуть створювати анімовані аватари в стилі Memoji від Apple або Bitmoji від Snapchat.

  • У TikTok з'явився Чистий режимУ TikTok з'явився Чистий режим10:18 01.06.2022

    Команда популярного сервісу коротких відеороликів TikTok почала тестувати серед обраних користувачів нову цікаву функцію, яка дозволить забезпечити перегляд контенту без відволікаючих факторів.


купить телефон в Одесі, Україна