Випуску Tony Hawk's Pro Skater 3+4 завадило злиття Vicarious Visions з Blizzard

11:51, 21.06.2022

Скейтбордист Тоні Хоук (Tony Hawk) в ефірі Twitch-каналу стрімера andyTHPS обмовився про нереалізовані плани Activision Blizzard щодо розробки скейтерської збірки Tony Hawk's Pro Skater 3+4.

Нагадаємо, Tony Hawk's Pro Skater 1+2 є ремейком перших двох частин культової скейтерської серії від американської студії Vicarious Visions, поглиненої згодом Blizzard Entertainment.

За словами Хоука, Activision мав план освіжити третю і четверту Pro Skater, проте через злиття Vicarious Visions з Blizzard проект залишився без розробника, а нового знайти так і не вдалося.

«Вони намагалися знайти когось для 3 та 4, але не могли нікому довіритися так, як Vicarious. Тому вони почали приймати ідеї від інших студій щодо того, щоб вони зробили з проектом THPS. Нічого з почутого їм не сподобалося. На цьому все закінчилося», — згадав Хоук.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 вийшла на PC (Epic Games Store), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X та S, а також Nintendo Switch. Vicarious Visions після приєднання до Blizzard власними іграми не займатиметься.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна